Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков

...
Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: Новата кокошка в СЕМ. Не калинка, а кокошка

Днес във Facebook попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков във връзка появилата се дипламо на новата членка на Съвет за електронни медии, Галина Георгиеве. Вижте цялостният му коментар, оповестен в персоналния му профил в обществената мрежа.

* публикуваме без редакторска интервенция

Новата кокошка в Съвет за електронни медии. Не калинка, а кокошка. Завършила с тройка врачанския филиал на УНСС - компетентност Аграрна стопанска система. Без ден трудов стаж в медиите. В кои курници ги намират тия? 111 място. И копат надолу.



.........................................................................................................................................................................................................................................................................

Новият член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева е приключила висшето си обучение във филиала на УНСС във Враца със компетентност "Аграрна стопанска система " и междинен триумф от дипломата Добър 3,89 ". Оценката ѝ от държавния изпит е 5,00, а в програмата на специалността няма нито една обвързвана с медийната материя дисциплинираност.

Биографичната информация бе качена на страницата на Народното събрание.

Георгиева получава първата си и единствена тапия за висше обучение (степен бакалавър) през 2007 година, като редом с това работи на неназована в автобиографията си позиция в Нова телевизия. От факсимилето на трудовата ѝ брошура се вижда, че е била наета като... телефонен оператор в административния отдел, а по-късно се трансферира в отдел "Продажби ".

В няколко сдружения като "Нетера " и "Телехаус " тя работи като търговец и съветник "Продажби ".

Темата за професионалната подготовка и възможната обязаност на Георгиева бе повдигната още в Народното събрание, незабавно откакто депутатите гласоподаваха тя да заеме мястото на Иво Атанасов, чийто мандат изтече. Галина Георгиева влиза в Съвет за електронни медии от така наречен парламентарна квота, посредством която се назначава трима от общо петимата членове. Кандидатурата ѝ бе издигната от ГЕРБ, като я номинира персонално ръководителят на Комисията по просвета и медии Вежди Рашидов.

Името на новия член на съвета е едва познато в медийната общественост. Посочено бе, че тя идва от организацията за групово ръководство на сродни права в музиката ПРОФОН. Справката демонстрира, че в ПРОФОН Георгиева работи едвам от месец март 2019 година

В автобиографията си тя показва, че е "адаптивна и с готовност за идентифициране на нови благоприятни условия "; че "упражнява преценката си и работи съгласно откритите правила и ред в организацията " и че е "добре проведена и насочена към решение, които предизвикват позитивни връзки ". Допълва, че е "специалист в телекомуникационните услуги и знание в медиите ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР