Днес валежите над Пловдив ще продължат почти през целия ден.

...
Днес валежите над Пловдив ще продължат почти през целия ден.
Коментари Харесай

Дъждът в Пловдив ще продължи и днес

Днес преваляванията над Пловдив ще продължат съвсем през целия ден. Минималните температури ще са към 4-5 градуса, а оптималните 6-7. Вятърът ще е сдържан, със скорост до 25 км./ч.

Още от сутринта в Северозападна и Централна Северна България дъждът ще премине в сняг и тук-там ще се образува тънка снежна завивка. В множеството региони вятърът краткотрайно ще стихне, в югоизточните региони ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. В равнинната част от страната ще остане мъгливо. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, в София към 0°. През деня ще се задържи най-вече облачно, тук-там в низините и мъгливо. Преди обяд основно в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд и сняг, след обяд в Централна Южна България ще продължи да превалява дъжд, само че до вечерта и там преваляванията ще спрат. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър, в югоизточните региони - от север-североизток и там краткотрайно ще се усилва. Дневните температури ще са без значителен ход и оптималните ще са сред 2° и 7°, в София към 4°. Атмосферното налягане доста ще се увеличи и вечерта ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Над планините ще е облачно и мъгливо, с превалявания от дъжд и сняг. Ще духа сдържан до мощен изток-североизточен вятър. По проходите ще има условия за навявания и преспи. Максимална температура на 1200 метра - към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха 7°-8°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР