Днес валежи от сняг ще има на повече места в

...
Днес валежи от сняг ще има на повече места в
Коментари Харесай

Седмицата започва със сняг и студ

Днес превалявания от сняг ще има на повече места в Северна и Западна България. Ще се образува нова снежна завивка. Почти без превалявания ще е в югоизточните региони.
Вятърът ще е до сдържан от североизток и по планинските проходи и в Северна България ще има изискванията за снежни виелици и навявания, настояват синоптиците от Българска академия на науките.
Минималните температури ще са сред минус 7 и минус 2 градуса, а оптималните сред минус 3 и 2 градуса, в югоизточните региони до 4-5 градуса.
Във вторник сутринта към момента на обособени места, основно в Северна България е допустимо да превали слаб сняг. Впоследствие преваляванията ще спрат, ще има и краткотрайни разкъсвания на облачността. Вятърът за малко ще стихне.
Минималните температури ще са сред минус 8 и минус 3 градуса, а оптималните в по-голямата част от страната ще са от плюс 2 до плюс 7 градуса.
През нощта против сряда на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд и ще има условия за формиране на поледици. В сряда ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, температурите бързо ще се покачат. Привечер от запад ще стартират превалявания от дъжд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР