Днес в Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево,

...
Днес в Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево,
Коментари Харесай

С какво време ще изпратим работната седмица

Днес в Западна и Централна България ще бъде най-вече слънчево , до момента в който над източните региони ще се задържи облачно , на обособени места, основно в Югоизточна България, ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България от север-северозапад. Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в източните региони 4°-6°. Максималните температури ще са сред 8° и 13°. В София минимална - към 0°, оптималната - към 9°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по южното крайбрежие с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините от Западна България облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Над останалите планински масиви ще е най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 3°.

През идващите дни в Западна и Централна България ще бъде слънчево и съвсем безшумно. В източните региони ще духа до сдържан северен вятър, ще доминира облачно време, на обособени места ще има и слаби превалявания от дъжд. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 8° и 13°.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР