Днес в Западна България ще спре да вали още преди

...
Днес в Западна България ще спре да вали още преди
Коментари Харесай

ЛОШО ВРЕМЕ: Изпращаме ноември със сняг, дъжд, облаци и силен вятър - ето къде ще трупа и вее най-много

Днес в Западна България ще спре да вали още преди обед и денем облачността ще се раздира и понижава, в доста региони до най-вече слънчево време. В Източна България следобяд преваляванията ще отслабват и стопират, най-късно вечерта в североизточните региони. Ще продължи да духа сдържан северозападен вятър.

Максималните температури ще са сред 3° и 8°, по-високи по Черноморието. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, с превалявания от дъжд, които след обяд ще отслабват и стопират. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
свързани новини53180на 02.11.202010028на 29.11.2021
Над планините преваляванията, най-вече от сняг, от запад на изток ще отслабват и стопират, а облачността денем ще намалее. Интензивни ще са снеговалежите в утринните часове, изключително в Централна и Източна Стара планина. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър и тук-там ще се образуват навявания и преспи.

Температурите още ще се намалят и оптималната на 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра - към минус 7°.

През идващите дни времето ще бъде много динамично, с чести превалявания и промени на температурите. В сряда ще се задържи прохладно, с променлива облачност, след обяд над доста региони по-често до слънчево.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР