Днес в централата на ГЕРБ – Русе се проведе пресконференция

...
Днес в централата на ГЕРБ – Русе се проведе пресконференция
Коментари Харесай

ГЕРБ представи новия си общински координатор в Русе

Днес в централата на ГЕРБ – Русе се организира конференция за смяната в общинското управление на ръководещата в страната партия.
Областният координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев показа новият общински координатор на партията – Росен Даскалов, някогашен авто играч, а в този момент конструктор и предприемач. Той е единственият наш основател на коли.
Пламен Нунев съобщи, че тази смяна е наложена от концепцията на Бойко Борисов за възобновяване на партията и включване на разпознаваеми нови лица . Той категорично акцентира, че би трябвало да има разграничаване сред управителен пост в партията и подобен в локалната власт. Стефан Даскалов няма да бъде общински консултант и кмет в община Русе.  

Самият Стефан Даскалов се показа като 48-годишен, женен, с три деца, притежател на Sin Cars в България. Участва във компании и в Австралия, Съединени американски щати  и Европа. Каза, че има лична марка коли и продължава да се усъвършенства в бизнеса си. Пред себе си се е заклел да бъде почтен, съзнателен и обществено виновен. Иска да направи родния си град и страна като развитите страни в Европа, Америка и Азия. Бил е поканен на среща преди седмица персонално от Бойко Борисов в Бояна преди да вземе решението за влизане в политиката. В момента е изпълняващ длъжността общински координатор на ГЕРБ, след подадената и почетена молба на Пламен Стоилов от 12 юли по персонални претекстове за овакантяване на поста. Росен Даскалов ще бъде общински координатор най-малко до началото на 2020 г.    
Пламен Нунев сподели, че съвършено е работил с Пламен Стоилов. Кандидатите за кметове от ГЕРБ на 10 регионални центрове ще бъдат нови имена. Старите градоначалници няма да се не помнят, а ще се употребява скъпия им опит.
Осемте общински структури на ГЕРБ до 10 август  (в Русе на 8 август) ще проведат номинационни събрания за установяване на претендентите за кметове в съответните общини на Русенска област. Ще се включат лица и от Съюз на демократичните сили в листите за локалните избори. Сигурно е, че в листите за община Сливо поле ще бъдат двама.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР