Днес В темпото на Кари“ започва с коментари по актуалното

...
Днес В темпото на Кари“ започва с коментари по актуалното
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 22.10.2022 с Владимир Иванов, Габриела Петрова, Полина Хаджиянкова и Анна Грозданова

Днес „ В темпото на Кари “ стартира с мнения по настоящото от света на спорта през миналата седмица с журналиста Владимир Иванов. Говорим за Карим Бензема и извоюваната Златна топка; за Кристиано Роналдо и изключването му състава на Манчестър Юнайтед в мача с Челси; за Григор Димитров и загубата му в Стокхолм; за Везенков и победната серия на Олимпиакос; за медалите от Екологичен потенциал за дами по бокс в Черна Гора.

В графа “Шампионите ” следва изявление с Габриела Петрова - най-успешната ни тройна скачачка в последните години, за завръщането след травми, предизвикателния летен сезон, който оставя зад тила си и новите цели.
В рубриката “Психиката ” ще видите диалог със спортния психолог Полина Хаджиянкова за психическата страна на травмите. Как да се оправим с тях и каква е ролята на душeвността в професионалния спорт.
Следва продължение на изявлението с Анна Грозданова – представител на Вим Хоф общността в България. Този път преглеждаме другите два детайла от методиката – медитация и дишане.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР