Днес, в телевизионното интервю на министър Кацаров, видяхме един объркан ...

Днес, в телевизионното интервю на министър Кацаров, видяхме един объркан

Проф. Герджиков: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност

Днес, в телевизионното изявление на министър Кацаров, видяхме един комплициран човек, който е изцяло неопитен за здравната рецесия. В ефир той призна, че даже в този момент се подписват контракти за безвъзмездни проби, че едвам през днешния ден е питал за респиратори, че е належащо време, с цел да се провеждат нещата както би трябвало. Въпросът е какво е предписание държавното управление цяло лято, за какво занапред се подхващат ограничения, които трябваше да са факт преди месеци. Действията на държавното управление са плод на суматоха, боязън и непросветеност.
В Свищов, дружно с кмета на града Генчо Генчев и ректора на Стопанска академия " Димитър А. Ценов " проф. Марияна Божинова, се срещнахме с жители, доста от които ни споделиха паниките си от настъпилия здравен безпорядък.

Този коментар написа в обществената мрежа проф. Анастас Герджиков, повдигнат за претендент-държавен глава от Инициативен комитет и подсилен от ГЕРБ

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за опис от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Източник: fakti.bg