Днес в сутрешните часове на места в Западна България все

...
Днес в сутрешните часове на места в Западна България все
Коментари Харесай

Все още с превалявания на места, по-късно облаците ще намалеят

Днес в утринните часове тук-там в Западна България към момента ще има превалявания от дъжд, само че те ще спрат и още преди обяд облачността от запад-югозапад ще стартира да се раздира и понижава, като до вечерта ще намалее и над Източна България.

В следобедните часове над планинските региони от Западна България ще се развие купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб и сдържан източен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, в София към 7°. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София 14-15°.

Над планините ще бъде има забележителна облачност и на обособени места ще превалява дъжд, над 1800-2000 метра - сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.

През почивните дни дневните температури ще се покачат с 3-4 градуса. В Западна и Централна България облачността ще е по-често забележителна и тук-там, повече в неделя, ще превали временен дъжд, в планините е допустимо и да прегърми. През първата половина от новата седмица стоплянето ще продължи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР