Днес в сутрешните часове на места в равнините и котловините

...
Днес в сутрешните часове на места в равнините и котловините
Коментари Харесай

Мъгла за добро утро, слънце до обяд и после пак дъжд

Днес в утринните часове тук-там в равнините и котловините видимостта ще е понижена от мъгла. После слънцето ще вземи всичко в свои ръце.

Времето ще е слънчево, само че до обяд. След 12,00 ч. следва развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.

Над планините преди обяд ще има слънчеви часове. Около и след обяд облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще превали временен дъжд, над 2200 метра – сняг. Ще духа сдържан, по билата – мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра – към 5°.

Над Черноморието преди обяд ще има раздрана облачност, над северното крайбрежие краткотрайно до слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 18°-22°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР