Днес в София стартираха олимпийските квалификации за мъже и жени.

...
Днес в София стартираха олимпийските квалификации за мъже и жени.
Коментари Харесай

България стартира с победа и загуба олимпийските квалификации

Днес в София стартираха олимпийските квалификации за мъже и дами. В идващите 3 дни столицата ни ще бъде център на международното таекуондо, а най-хубавите в другите категории ще получат квоти за игрите в Токио.

Това е второ огромно съревнование, откакто преди по-малко от месец още веднъж в София се организира европейското състезание за мъже и дами. Там България завоюва един бронзов орден на Илина Иванова и пет пети места.

Даниел Ладжев стартира повече от чудесно своето присъединяване в квалификациите в кат. до 58 кг. при мъжете. В първата си среща Ладжев се изправи против холандеца Белкади, като още от първата секунда се хвърли в търсене на успеха. Той съумя да поведе пръв и да води играта от самото начало. И в трите елементи Дани бе непогрешим и в последна сметка не даде шансове на своя съперник побеждавайки го с 17:5.

В първата среща от през днешния ден Николет Костова се изправи против украинката Ромалданова в кат. до 49 кг. Николет стартира борбата си доста решително и съумя да поведе в резултата. През първата част съперничката и съумя да изравни и да поведе. В останалите две елементи българката игра добре, само че в последна сметка Ромалданова завоюва срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР