Днес в Сингапур бе открит диалогът Шангри-Ла“. В този важен

...
Днес в Сингапур бе открит диалогът Шангри-Ла“. В този важен
Коментари Харесай

Военните министри на Китай и САЩ участваха в диалога „Шангри-Ла“

Днес в Сингапур бе открит разговорът „ Шангри-Ла “. В този значим многостранен конгрес, чийто фокус е върху сигурността в азиатско-тихоокеанския район, участваха военните министри на Китай и Съединени американски щати, съобщи .

В момента китайско-американските връзки се намират на значим кръстопът. Конфронтация или разговор и съдействие? Позицията на Пекин е ясна и непрекъсната, а Вашингтон би трябвало деликатно да обмисли какъв избор ще направи?

Военните връзки са значима съставка на двустранните връзки. Поради непрекъснатите провокации от американска страна, китайско-американските военни връзки са изправени пред значително компликации и провокации. Управлението и контролът на рисковете от двете армии са извънредно значими за стабилизирането на връзките сред двете страни.

Китай се надява на здрави и постоянни връзки със Съединените щати, като в същото време изрично ще пази националните си ползи и достолепие. Съединени американски щати не би трябвало да подценяват решителността и качествата на Китай. Това споделя Китай и е в положение да го направи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР