Днес в Шанхай китайският председател Си Дзинпин ръководи среща за

...
Днес в Шанхай китайският председател Си Дзинпин ръководи среща за
Коментари Харесай

Си Дзинпин: Интегрираното развитие на района на делтата на река Яндзъ - пример в процеса на модернизацията в китайски стил

Днес в Шанхай китайският ръководител Си Дзинпин управлява среща за задълбочено напредване на интегрирано развиване на региона на делтата на река Яндзъ. На нея той уточни, че интегрираното развиване на този регион би трябвало да бъде насърчавано, с цел да служи като образец в процеса на модернизацията в китайски жанр.

 „ Повишаването на новаторските качества, напредването на висококачествено развиване и образуването на нова конструкция за промяна и отваряне в този регион е от значимо значение за създаване на могъща страна посредством рационализация и възобновление на нацията “, посочи Си Дзинпин. Той акцентира още, че координирайки научните и софтуерни нововъведения, както и нововъведенията в областта на промишлеността, Китай ще предизвиква мощните си страни за развиване на екологичната отбрана, поемайки водеща роля в насърчаването на общия разцвет и построяването на съвременна цивилизация за китайската нация.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР