Днес в сградата на Община Разлог се проведе работна среща

...
Днес в сградата на Община Разлог се проведе работна среща
Коментари Харесай

Проведоха работна среща с представители на спортни клубове в Разлог

Днес в постройката на Община Разлог се организира работна среща с представители на спортни клубове от град Разлог.

По време на полемиката, по покана на Общинска администрация към всички спортни клубове, се разиска организацията на мероприятия до края на календарната година и правене на състезателен календар за идната 2023-та.

Присъстващите се съгласиха единомислещо с предлагането на Община Разлог, през месец декември да бъде проведена гала по награждаване “Спортист на Разлог ” за 2022-ра година. В навечерието на Коледа състезателите и спортните обединения, взели участие в надпревари от разнообразни рангове през тази година, ще бъдат наградени с почетни купи, медали, грамоти и предметни награди в Спортна зала “Септември ”.

За първа година спортните клубове няма да имат ограничаване в броя на номинации, а при започване на декември ще бъдат избрани и призьорите в другите категории. Организаторите дават опция за присъединяване в номинациите и на състезатели, с корени от община Разлог, като те би трябвало да бъдат препоръчани от състезателен клуб, със седалище на територията на община Разлог.
След днешното разискване и допитване до спортните експерти, до няколко дни Регламент и Формуляр за присъединяване в номинации ще бъдат оповестени в уеб страницата на Община Разлог и FB- страницата.
На срещата участваха представители на ВК “Пирин ”- Разлог, Плувен клуб “Перун ” - Разлог, Ски клуб “Разлог ”, Таекуондо клуб “Чо Елит ”, ФК “Пирин ”- Разлог и Велоклуб “Олимп ”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР