Днес в салона на ОУ „Отец Паисий“ в село Борован

...
Днес в салона на ОУ „Отец Паисий“ в село Борован
Коментари Харесай

С песни и танци ОУ „Отец Паисий“ в Борован отбеляза годишнина от създаването си

Днес в салона на ОУ „ Отец Паисий “ в село Борован се организира празненство по случай 202 години от основаването на учебното заведение. Официални посетители на събитието бяха кметът на общината инж. Десислава Тодорова, началникът на РУО-Враца Лорета Колева, шефът на ПГТ „ Коста Петров “ в Борован инж. Десислава Василева, шефът на ЦПЛР „ Маша Белмустакова “ Анита Димитрова.
Кметът на община Борован сервира приветствен адрес и подари на шефа на учебното заведение Нели Найчова букет и икона на Света Богородица. Поздравителни адреси сервираха и Лорета Колева и инж. Десислава Василева.
Нели Найчова приветства гостите, учителите, учениците и личния състав на учебното заведение и благодари на всички за неуморния труд и чудесните резултати, които реализират. Тържеството беше изпълнено с доста песни и танци и забавление. Специално посетители бяха момчетата от Духов оркестър Враца, които извършиха салона със възрожденски осъществявания.
На най-добре представилите се възпитаници в категориите „ Най-добър математик “, „ Най-добър краснописец “ и „ Най добра рисунка “ бяха връчени грамоти и награди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР