Днес в съда нови свидетели трябваше да бъдат разпитани по

...
Днес в съда нови свидетели трябваше да бъдат разпитани по
Коментари Харесай

Отложиха разпит на нови свидетели по делото на Денис ал Газзи заради неявяване на адвоката му

Днес в съда нови очевидци трябваше да бъдат разпитани по делото, което се води поради убийството на Илиян Илиев от столичния квартал " Люлин ". Момчето бе наръгано с нож на 9 януари 2022 година, а претекстът за закононарушението беше заря във връзка новородено дете.

Подсъдим по делото е Денис ал Газзи.

Адвокатът на обвинения Мирослав Христов обаче не се яви заради поето друго дело, за което не бе предизвестил правосъдния състав.

Така очевидците, измежду които и момче от " Люлин ", против което Денис е отправял закани преди случая с Илиян, ще се наложи да се разноски до правосъдната зала още един път на 20 юли, когато е избрана новата дата на следващото съвещание.

До момента няколко очевидци по делото се изправиха пред съда, като последния път показания дадоха другари на Денис и съседка от столичния кв. " Люлин ", която изясни, че във съдбовната нощ е чула от Денис думите: " Каква е тази заря, кое време е, има дребни деца. Ще ви заколя, ще ви изтрепам? ".

На предходното съвещание родителите на Денис отхвърлиха да свидетелстват. Законът им дава това право, защото са в близка родствена връзка по права линия на подсъдимия и те се възползваха от това. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР