Днес в Ритъмът на столицата ви пренесохме за малко на

...
Днес в Ритъмът на столицата ви пренесохме за малко на
Коментари Харесай

Витоша през седмицата - ски, сноуборд и бяло училище

Днес в " Ритъмът на столицата " ви пренесохме за малко на Витоша, в региона на хижа " Алеко ", където се намира едно от ски и сноуборд учебните заведения в планината. Макар и работен и работен ден в планината не липсваха групи от начинаещи скиори и сноубордисти, водени от инструктори.

Детските зимни спортове са най-добре развити на Витоша, споделя сноуборд учителя Петя Бодурова . Тя преподава по зимни спортове повече от 20 години:
Аз единствено мога да кажа, че е значимо да научим децата да обичат планината, не просто да ги научим съответно на сноуборд. Те сами ще си харесат тяхното занятие - ски, сноуборд или различен зимен спорт. Родителите също са виновни за това - би трябвало от дребни да ги водят в планината и да ги учат да я обичат.

 сн. Олга Добрева Едно от частните учебни заведения в София даже провежда така наречен " бяло " учебно заведение и води децата на Витоша като извънкласни занимания, описа началният преподавател Виргиния Веселинова . Общата концепция на родители и учителите за това " бяло " учебно заведение е била подбудена от мръсния въздух в града и отминалата към този момент грипна почивка.

Ако желаете да научите повече за зимните спортове, изискванията за каране на Витоша и от какво още има потребност планината като туристическа дестинация, слушайте специфичното издание на неделното предаване на " Радиокафе ", което тази неделя ще се излъчи от 9 до 12 часа от хижа " Алеко ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР