Днес в Районен съд - Пловдив се гледа делото, образувано

...
Днес в Районен съд - Пловдив се гледа делото, образувано
Коментари Харесай

Ето ги каналджиите, превозвали 23 мигранти в линейка

Днес в Районен съд - Пловдив се гледа делото, формирано по импортирано искане от районна прокуратура – Пловдив за задържане под стража по реда на чл.64 от Наказателно-процесуален кодекс на лицата Д.К.Г. и М.М.М.

С разпореждане на районна прокуратура – Пловдив двамата са привлечени в качеството на обвинени по Директива за птиците № 158/2023г. по разказа на РУП – Труд, пр.пр.№ 4744/2023г. по разказа на районна прокуратура – Пловдив за закононарушение по чл.281, ал.2, т.1 и чл.270, ал.1 от Наказателен кодекс за това, че на 22.04.2023г. в село Труд, Пловдив, в съучастничество като съизвършители, за да набират имотна полза за себе си, незаконно са подкрепили 23 чужденци, жители на Афганистан, да преминат страната в нарушаване на закона посредством потребление на МПС - специфичен автомобил /линейка/, и във връзка с повече от едно лице, както и във връзка с лица ненавършили 16 – годишна възраст.

На същата дата в землището на с.Войводиново, обв.Д.К.Г. незаконно е пречил на органи на властта да изпълнят отговорностите си – да извършат инспекция на лица и МПС, като не е спрял на подадените от полицейските чиновници сигнали с ръка, светлинен и звуков сигнал и е подхванал интензивно бягство посредством увеличение скоростта на придвижване на управлявания специфичен автомобил.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР