Днес в Районен съд – Благоевград встъпи съдия Румяна Митева-Насева,

...
Днес в Районен съд – Благоевград встъпи съдия Румяна Митева-Насева,
Коментари Харесай

Петричка съдийка встъпи в длъжност в Районен съд – Благоевград

Днес в Районен съд – Благоевград встъпи арбитър Румяна Митева-Насева, която до в този момент правораздаваше в Районен съд –Петрич. Съдия Насева завоюва конкурс за пренасяне в Благоевград, където живее със фамилията си.

Тя има юридически стаж повече от 20 години, като е била юрист, прокурор и арбитър в Районен съд – Петрич. Встъпването на арбитър Насева стана в наличието на ръководителя на Окръжен съд – Благоевград, арбитър Петър Узунов, зам. районният прокурор Анита Димова и съдиите в Районен съд –Благоевград.

От името на съдиите в Районен съд – Благоевград, арбитър Пензов поздрави арбитър Насева с добре пристигнала в колектива на съда и й подари цветя и комплект химикали с пожеланието да подписва с тях справедливи и законосъобразни актове и в Районен съд – Благоевград.

Съдия Насева бе поздравена и от ръководителя на Окръжен съд – Благоевград и зам. районния прокурор Анита Димова, като бе прочетен и изпратен за встъпването й приветствен адрес с цветя от Адвокатски съвет – Благоевград. След встъпването, съдиите в Районен съд – Благоевград организираха общо заседание, на което одобриха решение тя да правораздава в гражданското поделение на съда, където сега е по-голяма кадровата потребност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР