Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров разнищи Каракачанов със скандално разследване! ФАРС! Министърът се сдобил с евтин апартамент, след като живял с 213 лева на месец, за да си го позволи!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", журналистът Димитър Байрактаров показа свое разтърсващо следствие против вицепремиера Красимир Каракачанов.

От него излиза наяве, че Каракачанов също се е сдобил с жилище на безценица. Той заменя остарелия си апартамент в кв. "Овча купел " за подобен за 643 евро на кв.м, в центъра на столицата в първокласна кооперация.

Според специалисти в този отрасъл, договорката е "кокошка за арабски кон " в интерес на патрЕота. Разликата в цената сред новото и остарялото жилище на министър Каракачанов е в хиляди проценти.

По- забавното е, че с цел да си разрешат това жилище, семейство Каракачанови са били принудени да претърпяват през 2017 година с с 213 лв. на месец. Вие вярвате ли?

Странното е, че вицепремиерът и до през днешния ден е неизпитан и несмущаван, макар че не е заявил спор на ползи с продавачът на апертамента, компанията "СОФТ 07 МЕТАЛ ".

Цялото следствие можете да видите тук.

Николай Бареков и Димитър Байрактаров внесоха още разкрития по случая. Фирмата, продала жилището на Каракачанов е с едноличен притежател лице с фамилия Немски.

Нещата получават пиперлив колорит, защото сестрата на Красимир Каракачанов работи в централата НЗОК, където всяка година бюджета е от порядъка на 4 милиарда лв. и тя също е с фамилия Немски.

Байрактаров показа, че съгласно достоверни източници, сестрата на министъра в действителност заема много сериозна позиция в НЗОК, като шеф в "Правна дирекция ".

Разкритията не свършват дотук. Оказа се, че въпросната кооперация е издигната върху някогашен парцел на Вътрешна македонска революционна организация. Реално може да се окаже, че Каракачанов не просто е купил жилището, а той е вложител в самата постройка.

Бареков запита за какво медиите, които разкостиха Цвенатов за евтиния апартамент в този момент комфортно си мълчат и за какво Бойко Борисов жертва Цветанов и Цачева, а в това време пази Каракачанов?

Кой оставя Каракачанов да бъде толкоз безнаказан? Толкова ли е комфортен Каракачанов за задкулисието, за Прокуратурата и за Борисов, че го пазят? -това бяха единствено някои от въпросите, заложени от водещите Бареков и Байрактаров.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР