Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Финансистът Румен Гълъбинов пред Бареков и Байрактаров: Симеонов и Каракачанов ще саботират идеята на Борисов 150 милиона лева да бъдат инвестирани в полза на майките на деца с увреждания!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", посетител бе финансистът и икономист Румен Гълъбинов, който разяснява приемането на Бюджет 2019 на първо гласоподаване.

Експертът дефинира Бюджет 2019 като "щедър към държавната администрация ".

Гълъбинов изрази мнение, че би следвало да се влага в обучение - приблизително и висше, само че не е напълно ясно по какъв начин ще стане това. Гостът означи, че в бюджета са планувани финансови поправки на избрани учебни заведения, а концепцията за въвеждане на таблети за учениците, която бе препоръчана изконно от Николай Бареков е надалеч по - далновидна и продуктивна.

По мотив разпределението на бюджета, гостът и водещите означиха, че министър председателят Борисов твърдо се е наложил с позиция, 150 милиона да бъдат вложени в интерес на майките на деца с увреждания, макар несъгласието на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Те предвидиха, че същите съперници на концепцията на Борисов, ще го саботират, тъй като не е регламентиран методът, по който да бъдат вложени тези средства.

Във връзка с данъчните промени, Гълъбинов съобщи, че от години насам налозите в България не са били намалявани, а в противен случай. Данъците за колите се усилват, имотния налог също следва да бъде повишен, предвижда гостът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР