Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Васил Петев пред Бареков и Байрактаров: Валери Симеонов е повърхностен и еднопланов! Да края на годината ще се сбогува с поста си!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", посетител бе журналистът Васил Петев, който разяснява проблема с нелепото изявление на Валери Симеонов и отхвърли му да подаде оставка.

Гостът стартира с отбелязване на обстоятелството, че Волен Сидеров бе единствения човек от ръководството, който изиска оставката на Симеонов. Според Петев и освен, Валери Симеонов неколкократно е прескачал "червената линия " и гафът с изявлението по адрес на майките на децата с увреждания и самите деца, които той назова "уж заболели ", бе върхът на айсберга, след който прошката е невъзможна.

Според журналистът повода, заради която издънките на Симеонов остават безнаказани е, че той е в позиция, в която неговото дръпване от обединението може да докара до срив на цялото държавно управление.

Гостът означи обстоятелството, че Симеонов сложи Бойко Борисов и ГЕРБ в извънредно унизителна позиция, налагайки им се да се изясняват вместо него, защото той самият явно няма съвест и не изпитва възприятие за виновност.

Според Петев, персоналната му природа е главния фактор, който стопира Симеонов да се извини, без да бъде натискан за това от ГЕРБ. Журналистът дефинира вицепремиера като "повърхностен и еднопланов " и като човек, който не може за признава грешките си и не може да прави "човешки ходове ".

Журналистът показа съмнения, че до края на тази година, Симеонов ще се елементарни с вицепремиерския пост, защото по неговите думи, ГЕРБ си пази егото и от партията си дават ясна сметка, че държанието на Симеонов е израстък, който ще обхване и тях и ще им донесе доста негативи. Гостът допусна, че най- евентуално до Нова година, Симеонов ще получи нов пост и по този начин ще си спести личното оскърбление и проблематика, които той носи.

Гостът и водещите Бареков и Байрактаров засегнаха и тематиката с идните европейски избори, които съгласно журналистът постоянно биват омаловажавани от обществото. Той бе безапелационен, че най - значимите и основни избори са точно европейските, а не вътрешните такива.

Според Васил Петев, властта има интерес да постанова тезата, че европейските избори не са от голяма важност и за жалост хората се въздействат.

Бареков и Байрактаров заключиха предаването с показване на юридически документ, който най - общо разяснен приказва че, Бойко Борисов и Красимир Каракачанов са се обзавели с политически съучастник в лицето на Валери Симеонов, който е стартирал своя бизнес (телевизия СКАТ) с машинация. със основаването на финансова пирамида, която ограбва спестяванията на бургазлии и с тези пари се влага в другата пирамида - партията и малкия екран.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР