Днес в пленарната зала видяхме един преврат. Имаме една нова

...
Днес в пленарната зала видяхме един преврат. Имаме една нова
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Виждаме озверяване по всички фронтове

" Днес в пленарната зала видяхме един прелом. Имаме една нова коалиция, която желае да спре смяната. Която желае да върне остарелия модел и която трансформира наличието си в Народното събрание в оцеляване непременно ", разяснява началникът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова пред бТВ в четвъртък.

" В момента виждаме едно озверяване по всички фронтове ", счита тя.

По думите ѝ " Продължаваме промяната " е посочила, че властта за тях не е непременно и не са поискали да се коалират с хора, които са " протягали ръка ".

" От всички страни в залата имаше заходи и по тази причина през днешния ден министър председателят трябваше доста ясно да отсече, че безпринципни обединения непременно няма да се вършат ", сподели Бориславова.

" Това, което се случи през днешния ден, е и оня вододел, за който ставаше дума през последните няколко седмици. Въпросът, който трябваше да си зададем при този избор, е какво следва оттук насетне и какво е бъдещето. Дали с този избор, който направиха през днешния ден тези 125 народни представители, избраха да изпратят България напред в бъдещето или избраха да я върнат обратно в предишното и да лишат от едно по-добро бъдеще огромна част от българския народ ", разяснява още Лена Бориславова.

" Една дребна част от българския бизнес е доста удовлетворена от това, което се случи през днешния ден. Отново ще бъдат оставени на мира, още веднъж ще могат да прекарват опиати през границите. Отново ще могат да минават пестициди в плодовете и зеленчуците без никакъв проблем на " Капитан Андреево ", уточни тя.

Бориславова още веднъж уточни, че " Продължаваме промяната " не се опасява от избори ". " На всяка цена ще продължим с битката против този модел ", сподели той.

Като неточност в ръководството тя регистрира това, че партията е разкрила прекалено много фронтове против статуквото и сега те се борят като озверели.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР