Днес в Пекин се проведе пресконференция за предстоящата сесия на

...
Днес в Пекин се проведе пресконференция за предстоящата сесия на
Коментари Харесай

Утре ще бъде открита тазгодишната сесия на НК на КНПКС

Днес в Пекин се организира конференция за идната сесия на 14-ия Наказателен кодекс на КНПКС. Говорителят на сесията Лиу Дзие‘и показа пред китайски и задгранични медии по какъв начин ще се развива сесията и отговори на заложените от публицистите въпроси.

Той разгласи, че тазгодишната сесия на 14-ия Национален комитет на Китайския национален политически съвещателен съвет ще бъде открита в 15:00 на 4 март в парламентарната постройка в Пекин и ще бъде закрита на 10 март преди обед. Сесията ще продължи 6 дни. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26805Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед38616Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед102243Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед143530Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15015Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377371Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед143530Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116756Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101643Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед102243Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени  Васил Проданов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР