Днес в Пекин бе открита годишната среща на Форума на

...
Днес в Пекин бе открита годишната среща на Форума на
Коментари Харесай

Започна годишната среща на Форума на върха за развитие на Китай

Днес в Пекин бе открита годишната среща на Форума на върха за развиване на Китай, която ще продължи два дни. Ръководители на интернационалните организации и 500-те най-могъщи компании в света ще обсъдят и обменят отзиви по редица тематики, в това число устойчивото развиване на Китай.

На церемонията по откриването шефът на Държавната комисия за развиване и промени Джън Шандзие съобщи, че посредством култувирането и развиването на нови качествени индустриални сили и насърчаването на висококачествения напредък китайският пазар ще даде на локалните и задгранични вложители неограничени благоприятни условия.

Сред участниците в събитието са представителите на мултинационални компании от секторите на производството на съоръжение, финансите, застраховането, високите технологии,  полупроводниковата промишленост, медицина и опазване на здравето. Форумът, почнал през 2000 година, се е трансформирал във значима платформа за продан и разговор сред управлението на Китай, международни бизнес водачи, интернационалните организации и учени.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед481318Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед131341Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед23993Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед18914Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед27453Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед481318Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед165879Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед131362Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед131341Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед129753Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР