Днес в парламента се е разиграл фарс, от който е

...
Днес в парламента се е разиграл фарс, от който е
Коментари Харесай

Гергов: След днешния фарс в парламента кой е с Борисов

Днес в Народното събрание се е разиграл фарс, от който е спечелил единствено министър председателят, само че не и лявата съпротива. Това е мнението на водача на социалистите в Пловдив Георги Гергов, чиято оставка бе поискана от водача на партията Корнелия Нинова. Причината - че той не одобрявал дейностите на кабинета в рецесията и бил срещу чуването на Бойко Борисов в Народното събрание, поискано от Българска социалистическа партия.

След първия провален опит през днешния ден то се състоя. А Гергов изрази възмущението си пред.

" Кой е с Бойко Борисов - Гергов или Корнелия след днешния фарс, който направиха през днешния ден в Народното събрание. Аз това се запитвам ", попита риторично Гергов. И си отговори: " Ето, след дебата в Народното събрание можем ясно да кажем - кой е с Бойко и кой е срещу ".

" Днес ясно стана на целия български народ, на всички приятели, че Бойко Борисов се е справил с пандемията и с всички ограничения, които трябваше да вземе за изключителното състояние. Това го направи не Георги Гергов, а другарката Нинова. И аз предизвестих - че няма потребност от фойерверки ", разяснява Гергов. " Ние видяхме през днешния ден в Народното събрание това оскърбление на нашата партия, тия насмешки и Българска социалистическа партия не заслужава това, минимум нашите почитатели, които разчитат на нас. И би трябвало веднъж вечно да го решим този въпрос ", сподели още Гергов.

" Много хора ми се обадиха - Жоро, през днешния ден разбрахме, кой е за Бойко Борисов и кой е за Българска социалистическа партия. Тъй че отговорът през днешния ден беше даден в Народното събрание ", заключи водачът на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив.

" Ние сме в серпантина и с помощта на другарката Нинова ни вкара в тази серпантина - вървим надолу, локомотивът е толкоз мощен, че не може да се спре към този момент. Само тя не вижда какво прави с нас и накъде ни е повела. Е, извънредно време е да вземем ограничения ", изригна социалистът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР