Днес в парламента беше решено, че той няма да се

...
Днес в парламента беше решено, че той няма да се
Коментари Харесай

Ръкавиците Току-Що Паднаха: Валери Симеонов Изригна Бесен, Смут В Герб И Дпс! Пак Ни Извъртяха! Подземи Босове Са

Днес в Народното събрание беше решено, че той няма да се ползва при отдаването на морските плажове през идната година. Отлагането стана факт по предложение на ръководителя на правната комисия - Данаил Кирилов от ГЕРБ.

Малко по-късно Симеонов, явно гневен, написа във Facebook:

" Пак ни извъртяха! Депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи трансформираха преди малко признатия Закон за концесиите по най-подлия метод - посредством преходни и заключителни разпореждания на Закона за ограничение на административното контролиране и административния надзор върху стопанската активност. Концесиите на плажовете ще се дефинират от Министъра на туризма, а не по общия ред, избран от закона за концесиите. Това значи, че ще продължи по най-непрозрачен метод раздаването за по 20 години (а може и повече) на доближени компании и групировки ".

Вицепремиерът непосредствено нападна и министъра на туризма Николина Ангелкова, чиято политика от дълго време подлага на критика:

" Явно освен това управление на Министерството, България няма да има актуален и прозрачно-регламентиран туризъм. Това е следващият бойкот на опитите за въвеждане на обикновено ръководство и действителна конкуренция. Благодаря на сътрудниците от Обединени патриоти, които се опълчиха на предлагането в пленарна зала. За страдание, такива са разпоредбите на демокрацията - ДПС+ГЕРБ - 100 " за " против 43 " срещу ".

И по този начин, равносметката е:

Слънчев бряг север - Маджо

Слънчев бряг юг - ВИС

Несебър юг - ВИС

Поморие централен - братя Маргини

Бургас север - братя Маргини

Созопол Харманите - ВИС

Созопол централен - квалифициран за братя Маргини и така нататък, и така нататък Сараите на Доган-плаж Отманли - Движение за права и свободи

На печелившите - Весела Коледа и честити нови 20 години концесии! ".

Миналата седмица Симеонов изригна персонално против премиера Бойко Борисов, обвинявайки го, че го е саботирал и изработил, отлагайки разглеждането на точката за създаване на втори въжен превоз в Банско. Вицепремиерът непосредствено съобщи, че не желае да вижда Борисов и даже загатна за разпад на ръководещата коалиция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР