Днес, в отворено писмо Sergio Buniac, президент на motorola, сподели

...
Днес, в отворено писмо Sergio Buniac, президент на motorola, сподели
Коментари Харесай

В световен мащаб, Motorola отчита ръст на приходите на годишна база

Днес, в отворено писмо Sergio Buniac, президент на motorola , показа какво се случва с мобилния бизнес, откакто Lenovo разгласи финансовите си резултати за Q2 на финансовата година. Motorola впечатлява с големият принос, който има за общите облаги на Lenovo. Постиженията са извънредно впечатляващи, когато се вземат поради провокациите, с които се среща компaнията, породени от пандемията - стопански фактори и затруднени доставки.
В международен мащаб, motorola регистрира растеж на приходите на годишна база, по отношение на миналата година, като и 39% растеж на приходите за тримесечието по отношение на предходното.
 Как да изберем най-хубавия смарт телефон за възрастен човек? Как да изберем най-хубавия смарт телефон за възрастен човек?
Днес децата безусловно са закърмени с най-новите технологии и се оправят отлично с всевъзможни умни устройства - смарт телефони, таблети, компютр...
Компанията посреща с възторг реакцията на пазара, в резултат на скорошните лансирания на устройствата си - motorola razr 5G (най-компактният 5G флип смартфон) и moto g 5G plus (първият 5G телефон от междинен клас). Наблюдава се мощно търсене от пазара, което води до разширение на продутовото портфолио в над 35 партньорски вериги в Европа, над 12 в APMEA и увеличени слотове от главните оператори в Северна Америка. Нараства и броя на новите консуматори на марката и се следи най-високият % на завръщане на консуматори към марката motorola от седем години насам. Motorola продължава да употребява мощното си продуктово портфолио и 5G нововъведения, с цел да подтиква развиването на пазара.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР