Днес в „Огледална зала“ на Народното събрание се проведе работна

...
Днес в „Огледална зала“ на Народното събрание се проведе работна
Коментари Харесай

Цончо Ганев кани Министъра на финансите на работна среща със счетоводните организации

Днес в „ Огледална зала “ на Народното събрание се организира работна среща на народните представители от парламентарната група на „ Възраждане “ – Цончо Ганев, Деян Николов, Димо Дренчев и Йордан Тодоров, с представителите на счетоводните и работодателските организации - Катя Крънчева (АССП и Счетоводен портал КиК Инфо), Рая Петрова (AССП), Велин Филипов (ИДЕС), Бойко Костов (ИДЕС), Евгени Руйков (ИПСБ), Добрин Иванов (AИКБ) и Станислав Попдончев (БСК).

На срещата бяха разисквани желанията на Министерството на финансите да вкара промени в Правилника за използване на Закона за налог върху добавена стойност (ППЗДДС), с които ще бъдат натоварени в допълнение с административна тежест всички икономически субекти в страната.

Както стана ясно на срещата, мнението на счетоводните и работодателски организации за предлаганите промени в ППЗДДС е негативно, то е показано на Министерството на финансите и не е взето под внимание. По тематиката досега липсва и реакция от страна на всички останали политически сили в Народното събрание, показват от " Възраждане ".

След извършената работна среща през днешния ден Цончо Ганев – зам. ръководител на Народното събрание от парламентарната група на „ Възраждане “, пое уговорката да провежда следваща работна среща сред парламентарната група на „ Възраждане “, Mинистъра на финансите и счетоводните и работодателски организации за разискване на тематиката.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР