Днес в НСБ Раковски се проведе втория етап от селекцията

...
Днес в НСБ Раковски се проведе втория етап от селекцията
Коментари Харесай

Завърши вторият етап от селекцията Олимпийски надежди

Днес в НСБ " Раковски " се организира втория стадий от селекцията " Олимпийски очаквания " за родените 2011 - 2014, на която се явиха 10 гимнастички от цялата страна, сполучливо минали първия стадий, който се организира по-рано тази година.

Идеята на тази селекция е да се наблюдават най-качествените и надарени дребни очаквания от най-ранна възраст, да се работи вярно с тях, да се подберат най-качествените деца и да продължат да бъдат непрестанно следени от най-хубавите експерти по художествената гимнастика у нас.

Вторият стадий на селекцията включваше тест " компликации с апарат " пред комисия, включваща треньорите от националните тимове - Силвия Стойнева, Ясена Стойнева, Валентина Иванова, Виолета Господарска и Жанина Иванова.

Малките очаквания бяха следени от шефа на националните тимове Деспа Кателиева, вицепрезидента на БФХГ Невяна Владинова и бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Рио през 2016 Любомира Казанова, която е и отговорник на селекция " Олимпийски очаквания ".

Тази селекция е извънредно потребна, както за състезателките и треньорите от клубовете, по този начин и за националните тимове.

Днес се видя, че всички треньори по клубовете са работили доста вярно и безрезервно с дребните грации във всеки съставен елемент от съчетанията, а това оказва помощ доста на националните треньори, които от своя страна могат от време на време да наблюдават работата с подрастващите и да дават скъпи препоръки и упътвания.

фото: Анна Недкова
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР