Днес в магазините на VIVACOM в цялата страна и онлайн

...
Днес в магазините на VIVACOM в цялата страна и онлайн
Коментари Харесай

Започват официалните продажби на iPhone 12 Pro MAX и iPhone 12 mini във VIVACOM

Днес в магазините на VIVACOM в цялата страна и онлайн на уеб страницата на компанията стартират формалните продажби на напълно новите смарт телефони.

Моделите са по-мощни и издръжливи от всеки път, имат хубав дизайн и се отличават със Super Retina XDR екран от край до край.
съчетава цялата технология на iPhone 12 във възхитително стилен размер, като продължава да предлага огромен и вълнуващ 5.4-инчов екран от край до край. има професионална pro камера и най-големия екран от серията – за по завладяващо преживяване на картината от всеки път.

iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM. Това прави достъпът до мобилните услуги още по-лесен и прелестен, тъй като разрешава на клиентите на VIVACOM, които имат някой от моделите, да употребяват два номера в едно устройство.

Смартфоните употребяват специфичен планиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смарт телефон, а защитното стъкло Ceramic Shield, което е новият огромен скок в издръжливостта им.

iPhone 12 Pro Max се предлага в цветовете графитен, златен, сребърен и мрачно наследник, а iPhone 12 mini в червен, черен, бял, наследник и зелен цвят.
Повече информация за всички модели от серия iPhone 12 и тарифните проекти на VIVACOM можете да откриете на уеб страницата и в магазините на оператора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР