Днес в личния Фейсбук профил на евро депутата Николай Бареков,

...
Днес в личния Фейсбук профил на евро депутата Николай Бареков,
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: Защо се радвате? Не ЧЕЗ става държавна, а обратно Държавата става съдружник на Гинка

Днес в персоналния Facebook профил на евро депутата Николай Бареков, попаднахме на негов коментар във връзка сагата с ЧЕЗ и скандалната бизнесменка Гинка! Вижте какво написа Бареков по тематиката!

* публикуваме без редакторска интервенция

Защо се радвате? Не ЧЕЗ става държавна, а назад Държавата става съучастник на Гинка, която купува ЧЕЗ. Каза го министърът на финансите, тъй като невнятната Гинка не съумя да го изрече. Всички банки към този момент са подготвени да наливат с държавни гаранции. Схема брилянтна.

На идващите избори ГЕРБ ще пуснат Гинка непосредствено против Корнелия Нинова да се лаят една друга кой приватизирал, кой откраднал....коя била по-млада приватизаторка.....Все отново несъмнено 5-10 % от българите не са чували за госпожа Корнелия, само че към този момент 100% знаят коя е госпожа Гинка и най-важното - кой стои зад нея....

Как мислите по кое време мутресата от ГЕРБ Гинка от Пазарджик има по-голям късмет да получи заем от 1 милиард за ЧЕЗ:

А. Когато е сама Гинка?

Б. Когато зад Гинка стои държавната Банка за развиване, а страната е съучастник на Гинка, както желае министър председателят Борисов?

Хора, мислете! Да не вземе Гинка и ЧЕЗ да ни излезнат по-скъпи от предстоящото, а на ГЕРБ да плащаме сметките си за ток, с които те да си изплащат заемите за фирмата-монополист.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР