Днес в Комисията по енергетика ще бъдат гледани промените в

...
Днес в Комисията по енергетика ще бъдат гледани промените в
Коментари Харесай

БСП отново настоя либерализацията на пазара за ток да се отложи с година: Нека проявим разум

Днес в Комисията по енергетика ще бъдат гледани измененията в Закона за енергетиката, които касаят отлагането на либерализацията на пазара на електрическа енергия за бита. Благодарение на това ще бъде една от точките във вторник и мощно се надявам, че всички политически сили ще намерят воля да поддържат едно рационално решение. Това разяснява в Народното събрание депутатът от Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на.

Той предизвести, че в случай че либерализацията се реализира, хората „ ще понесат хаоса, които ръководещите сътвориха на техен тил “.

Притеснени сме от това, което следва, в случай че нямаме постоянно правителсто, че не знаем по какъв начин ще бъдат обезщетени битовите консуматори, че електроснабдителните сдружения нямат финансов запас, с който да закупуват сила и да я дават за бита... Ако тази либерализаця се състои, ще сътвори огромни проблеми. Затова нашето предпочитание е да я отложим с една година, тъй като единствено по този начин ще подпомогнем битовите консуматори, добави Стойнев.

„ В момента хаосът е голям, парите от Фонда за сигурност на енергийната система към момента ги няма. Затова за нас е значимо още през днешния ден този законопроект да бъде подсилен от всички политически сили и в петък в пленарна зала “, сподели още националният представител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР