Днес в живо излъчване от Facebook канала на лидера на

...
Днес в живо излъчване от Facebook канала на лидера на
Коментари Харесай

Младежко обединение на БСП: Борисов пак лъже!

Днес в живо лъчение от Фейсбук канала на водача на ГЕРБ Бойко Борисов лице на име Росен Петков, който допреди дни беше самостоятелен претендент за кмет на с. Лиляче, община Враца, разгласи, че той и други младежи от Българска социалистическа партия са подкрепили новоизбрания кмет на селото от ГЕРБ и са подготвени „ да скъсат своите партийни книжки “. Тази информация беше споделена и от страницата на Младежи ГЕРБ.

От Младежко обединяване в Българска социалистическа партия желаеме да съобщим, че Росен Петков не е член на Българска социалистическа партия още от 25 май 2022 година, когато с решение на Общинския съвет на Българска социалистическа партия – Враца е изключен от организацията, заради нарушавания на Устава на Българска социалистическа партия. Това решение е взето на база обстоятелството, че господин Петков по това време към този момент е взел решение да бъде самостоятелен претендент за кмет, като се изправя против определения от Българска социалистическа партия подобен в борбата за село Лиляче.

По информация на членове на МО в Българска социалистическа партия от Враца лицата, които го съпровождат във видеото, също не са членове на Българска социалистическа партия и нямат нищо общо с нашата организация.

Практиката на “Младежи ГЕРБ “ да се държат като осведомителна организация със съмнителна известност не е нова, нито изненадваща. Ние от Младежко обединяване в Българска социалистическа партия осъзнаваме своята виновна роля на организация със своята осведомителна тежест, надяваме се сътрудниците от ГЕРБ да стартират да вършат същото.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР