Днес в Европарламента БСП, ДПС и ДБ формираха коалиция. Коалиция,

...
Днес в Европарламента БСП, ДПС и ДБ формираха коалиция. Коалиция,
Коментари Харесай

Ева Майдел: Днес в Европарламента БСП, ДПС и ДБ формираха коалиция |

" Днес в Европарламента Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Демократична България образуваха коалиция. Коалиция, за която предварителните избори са доста по-важни от облика на България в Европа. Дано схващат, че един път натрапен, отрицателният имидж се трансформира мъчно и той ще остане надалеч оттатък идващите избори - предварителни или постоянни. Каквото си посяхте довечера, ще го пожънете, в случай че един ден сте още веднъж в ръководството ". Това написа евродепутат от ГЕРБ (ЕНП) Ева Майдел във фейсбук профила си. 

Думите и са във връзка който се организира в Европейския парламент за пръв път, откогато България членува в Европейски Съюз. Дебатът бе предизивикат с напъните основно на евродепутатите Елена Йончева Българска социалистическа партия (ПЕС) и Радан Кънев от Демократична България (ЕНП), който не бе позволен до изявление от групата си. 

Мониторингът за България остава, тъй като българите нямат доверие в правосъдната система, разгласи на финала на дебата зам.-председателят на Еврокомисията Вера Йоурова
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР