Днес в Дома на културата Борис Христов“ се проведе пресконференция

...
Днес в Дома на културата Борис Христов“ се проведе пресконференция
Коментари Харесай

В Пловдив се проведе пресконференция по повод стартирането на проект

Днес в Дома на културата " Борис Христов “ се организира конференция във връзка стартирането на план BG16RFOP001-1.003-0001 " Образователна инфраструктура “ - създаване и възобновяване на учебни заведения, детски градини и ясли в град Пловдив “. Проектът се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия " Региони в напредък “ 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. На конференцията ръководителят на плана Диляна Тодорова срещна присъстващите с задачите, главните действия и предстоящите резултати от осъществяването им.

Целта на този план е подобряването на изискванията за даване на грижи в ранна детска възраст, както и на просветителни услуги в Пловдив. Цялостното възобновяване на обектите ще докара до по-качествена среда за обучение и повече благоприятни условия за спорт на децата и учениците. Внедряването на ограничения за енергийна успеваемост ще отговори на потребността от понижаване разноските на сила и запаси – в сходство с целите за запазване на околната среда и положително финансово ръководство на обществените институции.

Включените в плана обекти на намеса са: детска ясла " Детски смях “, детска градина " Перуника “, детска градина " Снежанка “, приблизително учебно заведение " Любен Каравелов “ - постройка 1 и приблизително учебно заведение " Любен Каравелов “ - постройка 2. В плана е заложено създаване на нова детска градина, находяща се на ул. " Богомил “. Срокът за осъществяване на плана е 30 месеца.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР