Днес в Буенос Айрес, където Захариева води делегацията на ЕС

...
Днес в Буенос Айрес, където Захариева води делегацията на ЕС
Коментари Харесай

България Остана Ужасена. Ангел И Незабравка Бяха Разстреляни В Главите. Вижте Какво Се Случи Днес С 6-Годишната Им Дъщеря Йоана

Днес в Буенос Айрес, където Захариева води делегацията на Европейски Съюз за срещата на външните министри от Г-20, тя благодари на госпожа Сисулу за съдействието.

" Това е резултатът, когато повече дами влизат в политиката ", разяснява пък ръководителката на южноафриканската дипломaция.

Още на 29 март, по време на работното си посещаване в Република Южна Африка, вицепремиерът повдигна въпроса за 6-годишното българско момиченце пред своя сътрудник, подчертаха от Министерство на външните работи.

Ангел (Анджело) Димов и брачната половинка му Незабравка (Неси) Пеева бяха открити простреляни в главите. Нападателите умъртвили и кучето на фамилията и взели всички мобилни телефони и компютри, които намерили, оповестиха тогава локалните медии. Дъщеря им Йоана схванала, че нещо не е наред, когато никой не отишъл да го вземе от занималня.

Преди време Анджело е бил упрекнат за машинация с кредитни карти. Приятел на фамилията описа, че той прекарвал доста време отвън Южна Африка. Неси пък имала сладкарска компания и правела торти за рождени дни и сватби. Приятел на фамилията споделя, че Пеева не е общувала с доста хора и постоянно напускала събиранията, на които ходила дружно с Анджело, тъй като " не обичала алкохол и опиати ".

27-годишният наследник на Анджело от първия му брак живеел в дребна сграда в двора на къщата на фамилията. През декември предходната година той е бил съществено ранен при случай с мотор и известно време бил в кома. След като излязъл от болничното заведение, синът на Анджело пътувал до България и напълно скоро преди двойното ликвидиране се върнал назад в Кейптаун.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР