Днес в Благоевград сутрешните температури удариха минус 3 градуса. Студеното

...
Днес в Благоевград сутрешните температури удариха минус 3 градуса. Студеното
Коментари Харесай

Готови ли са училищата в Благоевград да посрещнат студа?

Днес в Благоевград утринните температури удариха минус 3 градуса. Студеното време, примесено с доста сняг, затрудни пътното придвижване и внесе лек ужас в града. Учениците обаче би трябвало да отидат на учебно заведение, по тази причина Actualno.com ревизира по какъв начин е ситуацията в образователните заведения в региона.
„ Всички учебни заведения в благоевградска област имат парно отопление. Едни на дърва, други на въглища, трети по различен метод. Всички се отопляват”, обявиха от районното ръководство на образованието.
На въпроса ни обаче дали има човек, който да управлява улиците пред учебните заведения и безпроблемното секване на учениците, от инспектората обявиха, че това не е техен ангажимент и учебните заведения нямат „ регулировчици ”, които да се грижат за това.
За сметка на това, те успокоиха, че грипната зараза в региона не е почнала и няма случай на грип измежду децата. „ Учебният развой тече нормално”, приключиха от РУО – Благоевград.
Тази година, учениците ще излязат коледна почивка от 22-ри декември до 2-ри януари 2019 година в това число. От учебните заведения приканват учениците да бъдат деликатни по време на почивните си дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР