Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му

...
Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му
Коментари Харесай

Община Благоевград: Кирил Петков и хора от ПП грубо нарушиха закона, нахлуха без разрешение в Аквапарка

Днес в Благоевград някогашният министър председател Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е позволение в постройката на Аквапарка в града, която е освен обществена общинска благосъстоятелност, само че и е затворена със заповед, защото е рискова за прилагане. Това оповестиха във Facebook страницата на община Благоевград.

Ето какво още разкриват те:

Това е освен жестоко неспазване на закона, само че и с дейностите си Петков е заплашил живота на жители и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното оборудване без законово позволение.

На място, по сигнал незабавно са се отзовали чиновници на общинския „ Инспекторат “, които са пробвали да предотвратят незаконосъобразното навлизане, само че са спрени от охраняващите някогашния министър председател служби на НСО.

Припомняме, че общински „ Инспекторат “ неколкократно е залавял крадци на мястото на рисковия обект, за които сме сезирали Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. В тази връзка, от Община Благоевград припомняме, че законите важат за всички!

Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всевъзможни предизборни прояви там се позволяват единствено с позволение от локалната власт за точно сигурност за здравето на присъстващите. Ако такова позволение бе поискано по открития ред, то щеше да се получи със съответните указания за съблюдаване на сигурност.

Всеки е добре пристигнал в община Благоевград, в това число и Кирил Петков, стига да съблюдава законите и разпоредбите.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=690735559754737&set=a.477577244403904
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР