Днес, в Административен съд – Пловдив, се състоя официална церемония

...
Днес, в Административен съд – Пловдив, се състоя официална церемония
Коментари Харесай

Мария Николова положи съдийска клетва в Административен съд – Пловдив

Днес, в Административен съд – Пловдив, се състоя публична гала по полагане на клетва от госпожа Мария Николова, в осъществяване на наредбата на член 157, алинея 1 от Закона за правосъдната власт. Г-жа Николова е назначена с Решение по Протокол № 42 от 23 ноември 2021 година на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет и следва встъпването и в служба " арбитър “  в Административен съд – Пловдив на 15 февруари 2022 година

Мария Николова е приключила компетентност " право “ в Бургаски свободен университет през 2010 година До момента е работила като правосъден асистент в административните съдилища в Сливен и Пловдив. Има над 10 години стаж в органите на правосъдната власт.

Г-жа Николова постави клетва и подписа клетвен лист в наличието на ръководителя на Административен съд – Пловдив, арбитър Явор Колев и магистрати от колектива на съда при съблюдаване на оповестените противоепидемични ограничения. Съдия Колев, пожела на госпожа Николова на първо място здраве и сили за битка с ежедневните провокации на специалността.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР