Днес в 9.00 ч. за пореден път служителите на затвора

...
Днес в 9.00 ч. за пореден път служителите на затвора
Коментари Харесай

Служителите на затвора в Пазарджик на протест, писаха 0 на министерството на правосъдието

Днес в 9.00 ч. за следващ път чиновниците на пандиза в Пазарджик излязоха на митинг пред бариерата на институцията с искане за нарастване на заплатите им, възстановяване на изискванията на труд и увеличаване на защитата в местата за отнемане от независимост. Част от протестиращите разясниха, че пандиза в Пазарджик остава измежду местата за изтърпяване на санкции с най-лошите условия на труд.

Голяма част от тях ги дефинират, като унизителни и са на мнение, че би трябвало да бъдат сезирани Европейските институции с цел да се обърне нужното внимание на настояванията, а други се заканиха, че в случай че плануваните дейности не доведат до резултат ще бъдат принудени да обсъдят разновидности за излизане на други места с нови форми на неодобрение.

Те държаха плакати с надпис " ОЦЕНКА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО 0 " В събота надзиратели от Пазарджик ще отпътуват за София, с цел да се включат в националния митинг на Синдикат на чиновниците в пандизите в България от 13.00 ч. пред Министерството на правораздаването, Министерството на финансите и Министерския съвет.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР