Днес в 22:05 часа стартира срещата между Олимпик Марсилия и

...
Днес в 22:05 часа стартира срещата между Олимпик Марсилия и
Коментари Харесай

Може ли Залцбург да подхлъзне и Марсилия?

Днес в 22:05 часа започва срещата сред Олимпик Марсилия и Република България (Залцбург) от 1/2-финала в Лига Европа. И двата отбора изненадаха експертите с представянето си в шампионата и достигането си до тази фаза. Това с особена мощ важи за австрийците, които са огромната сензация в конкуренцията. Въпросът е дали те са способни да продължат със страхотното си показване и да отстраняват следващ класен противник?

Ако съдим по това, което се случи по-рано в шампионата, отговорът би трябвало да е “да”. Двата отбора бяха дружно в група “I” при започване на конкуренцията. Тогава Залцбург записа победа и тъждество против Марсилия (1:0 и 0:0) в двата мача посред им. Ако тези резултати се повторят, това ще значи, че австрийците ще продължат безпроблемно към финала.

Score predictions?

Marseille? -? Salzburg #UEL pic.twitter.com/IKEABOdybX
— UEFA Europa League (@EuropaLeague) April 25, 2018
Френският отбор обаче е надалеч по-опитен турнирен войник и това не трябва да се подценява. Марсилци два пъти са играли край в предшественика на Лига Европа - Купата на УЕФА (през 1999 и 2004 година), а също така един път са вдигали трофея в най-престижната конкуренция Шампионската лига през 1993 година. Така че те имат нужното самочувствие да излязат като любимци тази вечер.

Домакините не могат да разчитат в този мач на бранителя Хироки Сакай, както и на Бубакар Камара и Стив Манданда, които са контузени.

В същото време Залцбург няма безусловно никакви кадрови проблеми. Германският треньор Марко Розе може да подбере най-благоприятен състав, откакто и нападателят Моанес Дабър се завръща след изтърпяно наказване.

Лига Европа, 1/2-финал:

ОЛИМПИК МАРСИЛИЯ - РЕД БУЛ (ЗАЛЦБУРГ)

Вероятни сформира:

МАРСИЛИЯ: Пеле, Сар, Рами, Роландо, Амави, Густаво, Сансон, Товен, Пайе, Окампос, Жермен

ЗАЛЦБУРГ: Уокър, Лайнер, Рамальо, Калета-Кар, Юлмер, Айдара, Самасеку, Бериша, Шлагер, Дабур, Хее-Чан

Стадион: “Велодром”, Марсилия
Съдия: Уилям Калъм (Шотландия)
Начало: 22:05 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР