Днес в 22:00 часа е реваншът между и от 1/8-финалите

...
Днес в 22:00 часа е реваншът между и от 1/8-финалите
Коментари Харесай

Барса мечтае за нов исторически обрат

Днес в 22:00 часа е реваншът сред и от 1/8-финалите в Шампионската лига. Френският първенец разгроми своя противник с 4:1 в първия мач на " " и към този момент е с единия крайник в идната фаза. Парижани биха били изцяло спокойни за продължаването си против всеки различен противник, само че не и против Барса. Каталунците реализираха един от най-знаменитите обрати в шампионата точно против ПСЖ и в този момент мечтаят за нов подобен героизъм.

Всички помним по какъв начин през сезон 2016/17 Барса и ПСЖ още веднъж бяха един против различен на 1/8-финала. Тогава французите завоюваха с 4:0 в първия мач на собствен терен и към този момент се виждаха в идната фаза. В реванша обаче испанците направиха немислимото и се постановиха с 6:1 и отстраниха своя противник.

Барса отстрани парижни и през сезон 2014/15 на 1/4 финала след 3:1 във Франция и 2:0 в Испания.

През сезон 2012/13 двата отбора още веднъж бяха един против различен на 1/4-финала, като и двата мача приключиха наедно - 2:2 на " Парк де Пренс " и 1:1 на " Камп Ноу ", само че каталунците се класираха напред поради повече голове на непознат терен.

Единствено в първия елиминационен конфликт посред им на 1/4-финала през 1994/95 французите се отстраниха Барса след 1:1 на в Испания и 2:1 на " Парк де Пренс ".

Статистиката до момента клони мощно в посока Барселона, само че сега обстановката е много по-различна. Каталунците са в временен интервал и сега не са това чудовище, което бяха в последното десетилетие. В същото време ПСЖ е във напредък и не крие огромните си амбици за успех в шампионата. Още повече, че този път преимуществото на французите от 4:1 бе реализирано като посетител, тъй че за Барса задачата да обърне нещата в своя изгода наподобява повече като фикция, в сравнение с като нещо действително постижимо.

Треньорът на домакините няма да може да разчита и в този мач на звездата на отбора. Освен него мачът ще пропуснат и, който е с ковид, както и, който пък е с травма на коляното. Участието на е под въпрос, само че е по-вероятно той да може да играе.

В Барса проблемите с контузени си остават съществени.,,, и към момента лекуват своите травми и не са подготвени за игра. Тяхното неявяване обаче не е вест и и Куман към този момент привикна да не може да разчита на тях.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, 1/8-финал, реванш:

ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН - БАРСЕЛОНА (4:1 в първия мач)

Вероятни сформира:

ПСЖ: Навас, Флоренци,, Кимпембе, Курзава, Гай, Паредес, Верати, Ди Мария, Мбапе, Икарди

БАРСА: Тер Стеген, Мингеса, Ленгле, Юмтити, Алба, Де Йонг, Бускетс,, Дембеле, Меси, Гризман

Стадион: " Парк де Пренс ", Париж
Съдия: Антъни Тейлър (Англия)
Начало: 22:00 часа

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 10 март  Пари Сен Жермен 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР