Днес в 21:00 часа посреща в двубой от 7-ия кръг

...
Днес в 21:00 часа посреща в двубой от 7-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще влиза в ритъм срещу закъсалия Етър

Днес в 21:00 часа посреща в дуел от 7-ия кръг на efbet Лига. Мачът е значим и за двата тима, които не са в изключително положителни позиции след първите шест кръга от сезона. Домакините въпреки всичко наподобяват като любимец в този конфликт, защото противникът им е разкъсван от проблеми.

ЦСКА 1948 съобщи много съществени упоритости преди началото на акцията, само че досега не съумява да ги оправдае. Отборът сподели някои положителни игри, само че по-често разочарова с представянето си. Неслучайно и той се намира в долната половина на класирането с едвам 6 извоювани точки досега. Сега " Армейците " се надяват, че ще зарадват почитателите си с изразителна победа против последния в класирането.

От през днешния ден " алените " ще имат и нов треньор. Досегашният ментор към този момент е в ролята на основен управител, а на негово място бе назначен Красимир Петров, който към този момент ще води тима.

Етър пък има куп проблеми преди днешната среща. Треньорът не може да употребява инфектираните с COVID-19,,, и. Извън сметките е и халфът, който претърпя интервенция на херния. Така за втора поредна седмица групата на отбора ще бъде запълнена с юноши.

Това не е добра вест за великотърновци, които така и така се намират в сложен интервал. Отборът записа 6 загуби в първите 6 кръга и стърже дъното в класирането. Ако успее да измъкне даже точка през днешния ден, това ще се одобри за сериозен героизъм.

Домакините се чака да излязат в състав Наумов под рамката и в отбрана Александров, Пиргов, Василев и Марин. Юсеин и Шопов ще са в средата на терена, а Младенов и Иванов ще оперират по крилата. В офанзива ще работят Камбуров и Гущеров.

За гостите се чака да излязат Господинов на вратата и пред него Станев, Скерлев, Купенов, Иванов и Огнянов в защита. Пехливанов и Добрев ще са отбранителни халфове, а Ангелов и Ферейра ще са на крилата. В офанзива ще стартира Боруков.

efbet Лига, 7 кръг:

ЦСКА 1948 - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ЦСКА: Наумов, Александров, Пиргов, Василев, Марин, Юсеин, Шопов, Младенов, Иванов, Гущеров, Камбуров

ЕТЪР: Господинов, Станев, Скерлев, Иванов, Купенов, Огнянов, Пехливанов, Добрев, Ферейра, Ангелов, Боруков

Стадион: " Васил ", София
Съдия: Васимир Ел-Хатиб
Начало: 21:00 часа

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР