Днес в 21:00 часа Бразилия и Швейцария стартират участието си

...
Днес в 21:00 часа Бразилия и Швейцария стартират участието си
Коментари Харесай

Големият фаворит Бразилия чака ударно начало срещу Швейцария

Днес в 21:00 часа Бразилия и Швейцария започват присъединяване си на международното състезание с мач между тях от група " Е " в Ростов. Кариоките са определяни от множеството експерти като огромния любимец в тазгодишната конкуренция. Сега обаче те би трябвало да защитят това с представянето си на терена и с стремително начало и победа в първия мач.

Възпитаниците на Тите се класираха безапелационно за Мондиала, завършвайки на 1-ото място в зона Южна Америка, като позволиха единствено 1 загуба и изпревариха с цели 10 точки втория Уругвай. Доброто показване на отбора продължи и в контролите преди международното, в които бяха записани 5 победи и 1 реми. Именно това е и повода за фаворизирането на кариоките.

Освен това Тите разполага и със състав цялостен със звезди. Там са играчи като Неймар, Габриел Жезус, Марсело, Дъглас Коща, Филипе Коутиньо, Роберто Фирмино, Тиаго Силва и така нататък Когото и да пусне на терена, наставникът мъчно ще сгреши, защото съвсем на всеки пост има равностойни заместници.

Отборът на Швейцария обаче по никакъв начин не трябва да бъде подценяван. " Кръстоносците " се класираха на 7-ото си международно състезание, само че всякога, когато вземат участие, те излизат от групата си. Макар и без толкоз звезди, селекционерът Владимир Петкович разполага с много порядъчен състав с играчи, които се подвизават в тимове от огромните европейски шампионати. Големите звезди в отбора са Джердан Шакири, Стефан Лихтщайнер, Гранит Джака и Валон Бехрами, които ще би трябвало да поведат отбора напред.

Бразилия обичайно стартира мощно участията си на международни шампионати. Южноамериканците нямат загуба в откриващия си мач от 1934 година насам, като са записали 16 победи в общо 20 срещи. Освен това отборът се намира в серия от 17 следващи мача без загуба на международни финали и се надяват положителната форма да бъде продължена и през днешния ден.

Всъщност обаче и Швейцария е в отлична серия на международни финали. " Кръстоносците " нямат загуба в 13 от последните си 14 мача, като са запазили " суха " мрежа в 7 от последните си 9 дуела, което единствено демонстрира какъв брой тежък мач чака Бразилия през днешния ден.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Световно състезание, група " Е ":

БРАЗИЛИЯ - ШВЕЙЦАРИЯ

Вероятни сформира:

БРАЗИЛИЯ: Алисон, Данило, Силва, Миранда, Марсело, Каземиро, Паулиньо, Коутиньо, Вилиан, Жезус, Неймар

ШВЕЙЦАРИЯ: Зомер, Лихтщайнер, Шер, Аканджи, Родригес, Джака, Бехрами, Фройлер, Зубер, Шакири, Сеферович

Стадион: " Ростов Арена ", Ростов

Съдия: Сезар Артуро Рамос

Начало: 21:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР