Днес в 21:00 часа Берое приема Ботев (Враца) в сблъсък

...
Днес в 21:00 часа Берое приема Ботев (Враца) в сблъсък
Коментари Харесай

Берое търси първи домакински успех за сезона

Днес в 21:00 часа Берое приема Ботев (Враца) в конфликт от 4-ия кръг на efbet Лига. И двата отбора не съумяха да завоюват последните си два мача и в този момент ще желаят да вземат трите точки.

Берое ще опита да завоюва първа домакинска победа от началото на сезона. Това е второ домакинство за старозагорци, като в преди този момент те направиха реми 0:0 с ЦСКА 1948.

Ботев (Враца) пък сервира огромната изненада в първия кръг, побеждавайки Лудогорец с 3:1. След това обаче играчите на Антони Здравков записаха две следващи загуби с 1:2 от Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София. Сега следва нов сериозен тест, само че врачани се надяват да намерят метод да откраднат трите точки.

Димитър Димитров не може да употребява само санкции Охене. Очаква се той да пусне в игра Василев под рамката и в отбрана триото Хасани, Мезаг и Ангелов. Фуртадо и Стоянов ще са халф-бекове, а Минчев и цветков ще работят в средата на терена. В Предни позиции пък ще се разчита на Бакалов, Конте и Фол.

В състава на гостите контузен е Лагоа. Треньорът Антони Здравков евентуално ще заложи на Костов на вратата и Миланов Ндиайе и Керчев в защита.Зехиров и Буров ще бъдат на крилата, а Златински и Ивайлов ще работят в средата на терена. в офанзива пък ще стартират Генов, Домовчийски и Атанасов.

efbet Лига, 4 кръг:

БЕРОЕ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

БЕРОЕ : Василев, Хасани, Мезаг, Ангелов, Фуртадо, Стоянов, Минчев, Цветков, Бакалов, Конте, Фол

БОТЕВ: Костов, Миланов, Ндиайе, Керчев, Зехиров, Ивайлов, Златински, Буров, Генов, Домовчийски, Атанасов

Стадион: " Берое ", Стара Загора
Съдия: Никола Попов
Начало: 21:00 часа

efbet Лига 4 кръг, петък 28 август  Берое 21:00предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР