Днес в 20:30 часа на стадион Българска армия ЦСКА ще

...
Днес в 20:30 часа на стадион Българска армия ЦСКА ще
Коментари Харесай

ЦСКА посреща отбора на Любо и Стойчо, сблъсъкът на Армията обещава горещи страсти

Днес в 20:30 часа на стадион " Българска войска " ЦСКА ще одобри водача във краткотрайното класиране в efbet Лига - ФК ЦСКА 1948. Двубоят сигурно приковава вниманието към себе си, а пристрастеностите в Борисовата градина ще бъдат нажежени до алено.

ЦСКА до неотдавна обръщаше огромно внимание и на присъединяване си в Лигата на конференциите, само че тимът стартира мощно и в шампионата. " Армейците " записаха 4 победи и 1 тъждество досега и заемат 5-ото място в класирането, като имат и два мача по-малко от днешния си противник. След като отпаднаха от Европа, в този момент възпитаниците на Саша Илич ще съсредоточат всички старания на домашната сцена, където още веднъж задачата е шампионската купа, която се изплъзва към този момент толкоз дълго време.
 Пенев преди мача против ЦСКА: Не е изключено да има провокации
Пенев преди мача против ЦСКА: Не е изключено да има провокации

" Интересува ме футболната част, по какъв начин ние ще изиграем този мач "

В същото време воденият от Любо Пенев тим идва на " Армията " като водач в класирането на efbet Лига. Отборът демонстрира добър футбол и очакванията са за положително показване.

В исторически проект това ще бъде шести мач сред двата тима. Досега преимуществото е за ЦСКА с 3 победи, 1 тъждество и 1 загуба. Интересен факт е, че играчите на Саша Илич записаха 4 победи в първите си 4 мача като хазаин от началото на акцията. От друга страна пък ФК ЦСКА 1948 е без загуба като посетител досега - 2 победи и 1 реми.

ЦСКА няма да може да разчита на треньора си Саша Илич, който е осъден за този дуел. Така мястото му на пейката ще заеме Милорад Гекович. Георги Йомов пък даде позитивна допинг проба и е със спрени спортни права.
 4 години отвън терена грозят Георги Йомов
4 години отвън терена грозят Георги Йомов

Адвокатът по спортно право Георги Градев разяснява случая

Най-вероятно единайсеторката на домакините ще бъде формирана от Бусато на вратата и Турицов, Кох, Матей и Де Нойер в отбрана. Вион и Юга ще са двойката опорни халфове, а Шопов и Гарсес ще работят по крилата. Атаката ще води Бамба, а зад тила му ще го поддържа Линдсет.

Любослав Пенев пък не може да разчита на санкции Александър Колев. Така гостите ще излязат с Наумов под рамката и Фуртадо, Даскалов, Хелитон и Лясков в отбрана. Чочев ще е в ролята на отбранителен полузащитник, а Октавио и Умарбаев ще работят пред него в средата на терена. Русев и Кирилов ще бъдат на двете крила, а Бастунов ще води офанзивата.

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Кох, Матей, Де Нойер, Вион, Юга, Шопов, Линдсет, Гарсес, Бамба

ФК ЦСКА 1948 : Наумов, Даскалов, Хелитон, Лясков, Чочев, Умарбаев, Октавио, Русев, Кирилов, Бастунов

Стадион: " Българска войска ", София

Съдия: Радослав Гидженов

Начало: 20:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР