Днес в 20:00 часа Верея (Стара Загора) приема ЦСКА-София в

...
Днес в 20:00 часа Верея (Стара Загора) приема ЦСКА-София в
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще си връща самочувствието в Стара Загора

Днес в 20:00 часа Верея (Стара Загора) приема ЦСКА-София в среща от 8-ия кръг на Шампионския плейоф в Първа професионална лига. На процедура мачът е без изключително значение и за двата отбора. Домакините са на последното място в първата шестица и няма по какъв начин да се помръднат от там. Столичани пък сигурно ще завършат на 2-ата позиция в крайното класиране. Поради тази причина дуелът ще е единствено за чест и самочувствие.

ЦСКА-София се надява да си тръгне с трите точки от Стара Загора, с цел да спре отрицателната серия от 4 следващи мача без триумф на сметката си. “Червените” се нуждаят и да си върнат самочувствието преди идното последно за сезона дерби с Левски в идващия кръг.

Верея пък се намира в сериозна дупка от началото на втория дял в шампионата. Старозагорци нямат победа от края на март насам, като в плейофа записаха 6 загуби и 1 тъждество на сметката си. Един триумф над ЦСКА-София би бил доста потребен за играчите на Благомир Митрев, въпреки че в този миг това наподобява много сложна задача.

Верея и ЦСКА-София са изиграли единствено 5 мача между тях в елита досега. В тях столичани имат преимущество с 3 победи 1 тъждество и 1 загуба. Конкретно в сегашния сезон тези противници към този момент изиграха три мача, в които “Армейците” записаха три разгромни победи с 3:0, 5:0 и 5:1. Това дава вяра на играчите на Христо Янев, че ще си тръгнат с нова лесна победа през днешния ден. Друг забавен факт обаче е, че единствената загуба на Янев в шампионата при предходния му престой на “Армията” бе точно от Верея.

Домакините на “Трейс Арена” не могат да употребяват в този мач осъдените Минев и Илиев. В тяхно неявяване се чака мачът да стартират Цинцарски под рамката и Тенев, Мунин, Иванов и Сюлеймани в отбрана. Бенгюзов и Вълчев ще са двойката опорни полузащитници, а Огнянов и Станчев ще работят на крилата. Домовчийски ще води офанзивата, а зад тила поддръжка ще му оказва Андонов.

В ЦСКА-София има много повече проблеми. В лазарета остават Каранга, Дюлгеров, Укра и Китанов. “Червените” се чака да излязат с Черниаускас на вратата и Атанасов, Барт, Чорбаджийски и Жеферсон в отбрана. Лое и Пинто ще са двойката в средата на терена, а Алребг ще бъде пред тях като плеймейкър. Георгиев и Джеси ще играят на двете крила, а голове в офанзива ще се чакат от Бланко.

Първа професионална лига, Шампионски плейоф, 8 кръг:

ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ: Цинцарски, Тенев, Мунин, Иванов, Сюлеймани, Бенгюзов, Вълчев, Станчев, Андонов, Огнянов, Домовчийски

ЦСКА: Черниаускас, Атанасов, Чорбаджийски, Барт, Жеферсон, Лое, Пинто, Алберг, Георгиев, Джеси, Бланко

Стадион: “Трейс Арена”, Стара Загора
Съдия: Георги Давидов
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 8 кръг, събота 12 май  Верея (Стара Загора) 20:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР