Днес в 20:00 часа отборите на Витоша (Бистрица) и Локомотив

...
Днес в 20:00 часа отборите на Витоша (Бистрица) и Локомотив
Коментари Харесай

Локо с шанс да се “бетонира” на третото място

Днес в 20:00 часа тимовете на Витоша (Бистрица) и Локомотив (Пловдив) поставят края на 11-ия кръг в efbet Лига. На пръв взор везните в този дуел наподобява клонят съществено в интерес на гостите. С оглед на временонто класиране и показаното досега “Смърфовете” са любимец да си тръгнат с трите точки. “Тигрите” обаче ще създадат всичко по силите си да объркат проектите на своя противник.

И този сезон Витоша още веднъж наподобява като огромния новобранец в шампионата. Отборът от Бистрица е на последното място с едвам 1 победа и 9 загуби досега. “Тигрите” обаче към този момент потвърдиха, че се борят със зъби и нокти и не се предават до дъно, тъй че е рано да ги отписваме.

Локомотив обаче се показва повече от добре от началото на сезона и има все по-големи упоритости. Пловдивчани държат третото място в класирането, а с триумф през днешния ден ще пернат с 4 точки пред ЦСКА-София и ще се " бетонират " на тази позиция. Точно заради тази причина възпитаниците на Бруно Акрапович ще търсят наложителни три точки довечера.

В състава на Витоша ще липсва ветеранът Емил Гъргоров, който е осъден за днешиня мач. Христиан Василев пък е контузен. Най-вероятно Енгибар Енгибаров ще започва срещата с Кацарев на вратата и Гьонов, Бонев, Зюмбулев и Гочев в защита. Котев и Амзин ще са отбранителните халфове, а пред тях ще бъде Долапчиев. Садула и Кабов ще работят по двете крила, а офанзивата ще води Димитров.

В Локо единственият проблем е, че новите попълнения от Уулвърхамптън Силвен Десланд и Джордън Греъм към момента нямат картотека. Но треньорският щаб ще може да пусне най-хубавото, с което разполага. Така Луков ще бъде на вратата, а Малембана, Езе и Алмейда ще са триото в защита. Карагерен и Томашевич ще бъдат в ролята на халф-бекове, а Витанов и Умарбаев ще са дуото в средата на терена. Георги Илиев ще работи като плеймейкър, а пред него в офанзива ще стартират Ожболт и Димитър Илиев.

efbet Лига, 11 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ВИТОША: Кацарев, Гьонов, Бонев, Зюмбулев, Гочев, Котев, Амзин, Садула, Долапчиев, Кабов, Димитров

ЛОКО: Луков, Малембана, Езе, Алмейда, Карагерен, Умарбаев, Витанов, Томашевич, Г. Илиев, Ожболт, Д. Илиев

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 11 кръг, понеделник 30 септември  Витоша (Бистрица) 20:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР