Днес в 20:00 часа Черно море приема Етър на своя

...
Днес в 20:00 часа Черно море приема Етър на своя
Коментари Харесай

Черно море търси пътя за излизане от кризата

Днес в 20:00 часа Черно море приема Етър на своя стадион " Тича " в среща от 10-ия кръг на Първа професионална лига. След положителното начало на сезона, " моряците " внезапно се сринаха и записаха четири следващи загуби във всички шампионати. Поражението от Монтана (1:2) за Купата на България преля чашата и треньорът Георги Иванов подаде оставка, която бе призната от управлението. Треньорското място най-малко краткотрайно ще бъде заето от асистента на Гонзо Емануил Луканов, който ще изведе тима в този дуел и ще опита да спре отрицателната серия.

В Етър ситуацията е малко по-оптимистично, само че и там има какво да се желае. " Болярите " са в серия от три мача без победа (2 равенства и 1 загуба). Гостите през днешния ден обаче има за какво да се надяват, че ще си тръгнат с нещо от този мач, а за какво не и с трите точки. Възпитаниците на Станислав Генчев към момента нямат проваляне надалеч от вкъщи и това е много впечатляващо.

Статистиката демонстрира, че силите на двата тима са много изравнени в конфликтите им през годините. В 32 изиграни срещи Черно море е с 15 победи, до момента в който Етър има 13 триумфа, а 4 мача са приключили наедно. Във Варна обаче везните мощно се накланят в интерес на " моряците " с 12 победи, 3 загуби и 1 реми.

Добрата вест за варненци е, че нямат никакви кадрови проблеми преди мача. Очаква се те да стартират с Боровик на вратата и Сукуп, Хасани, Александров и Костадинов в отбрана. Илиев и Цветков ще движат играта в средата на терена, а Огнянов и Зехиров ще работят по двете крила. Атаката ще води Кузма, а зад тила му ще започва Божилов.

В Етър имат много повече проблеми. В лазарета на отбора са Василев и Колев, а Атанасов е осъден за този мач. Така Генчев евентуално ще пусне в игра Иванов под рамката, а пред него в ариергарда ще работят Скерлев, Пехливанов, Апостолов и Минев. Сърмов и Вълчанов ще са двойката централни полузащитници, а на крилата ще оперират Александров и Кямил. В офанзива пък голове ще се чакат от дуото Бадара и Стоянов.

Първа професионална лига, 10 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ: Боровик, Сукуп, Хасани, Александров, Костадинов, Илиев, Цветков, Божилов, Зехиров, Огнянов, Кузма

ЕТЪР: Иванов, Скерлев, Пехливанов, Апостолов, Минев, Вълчанов, Сърмов, Александров, Кямил, Бадара, Стоянов

Стадион: " Тича ", Варна
Съдия: Никола Попов
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР